icon-brush

Sobotne delavnice

sobota, 8. junij, 9:00 - 12:00

Pridružite se nam na zanimivi sobotni delavnici - izdelovanju mozaika. V treh urah boste spoznali čarobnost barv in vzorcev, ki jih lahko ustvarimo s koščki keramike in stekla. Na delavnici boste izdelali svoj unikaten mozaik in ga tudi fugirali.

Delavnica bo potekala v našem umetniškem ateljeju, na Brodu v Ljubljani. Vodil jo bo slikar, kipar in prof. likovne umetnosti, Skender Bajrović. 

>> PRIJAVA na delavnico (SOBOTNA DELAVNICA)

 

CENA DELAVNICE:
55 EUR za 1 osebo
85 EUR za 1 osebo + 1 otrok (do 14. leta)

trenutno ni razpisanih terminov

Vabljeni na sobotno slikarsko doživetje na prostem. Slikali boste lahko na slikarsko platno ali akvarelni papir, z akrilnimi, tempera ali akvarelnimi barvami. Obdani boste z zelenjem in svežim zrakom, narava pa bo služila kot navdih za vaša umetniška dela.

Delavnica bo potekala na Brodu v Ljubljani, v bližini našega umetniškega ateljeja. Ob slikanju vas bo spremljal in usmerjal slikar, kipar in prof. likovne umetnosti, Skender Bajrović. 

>> PRIJAVA na delavnico (SOBOTNA DELAVNICA)

 

CENA DELAVNICE:
75 EUR* za en termin (4 ure)
130 EUR za dva termina (2-krat po 4 ure)

*našim tečajnikom ponujamo 10 EUR popusta pri nakupu enega termina

trenutno ni razpisanih terminov

Zavijte v naš umetniški atelje in se pridružite sobotni grafični delavnici. Na delavnici boste izdelali svojo matrico (grafično ploščo) in jo natisnili s pomočjo tiskarske preše. Tiskali boste lahko večkrat, z različnimi grafičnimi barvami.

Delavnica bo potekala v našem umetniškem ateljeju, na Brodu v Ljubljani. Dogodek bo vodil slikar, kipar in prof. likovne umetnosti, Skender Bajrović.

>> Več informacij
>> PRIJAVA na delavnico (SOBOTNA DELAVNICA)

WordPress Theme built by Shufflehound. © copyright 2019, Likovna šola SAB, vse pravice pridržane.