Tečaji za otroke

divider-magenta

V Likovni šoli SAB ponujamo likovne tečaje za otroke, ki so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste, ki imajo že nekaj izkušenj z likovnim izražanjem. Tečaji potekajo v prijetnem in sproščenem, a hkrati strokovnem okolju.

Delavnice potekajo v manjših skupinah, kar nam omogoča, da se vsakemu otroku resnično posvetimo in spremljamo njegov napredek.

SAB (8)
icon-pencil-two

od 3. do 15. leta

divider-magenta

Šola je namenjena otrokom od 3. do 15. leta starosti, ki se prvič srečujejo z različnimi likovnimi tehnikami in osnovami likovne umetnosti.

Otroci pod strokovnim vodstvom razvijajo ustvarjalnost, grafomotoriko, prostorske predstave, čut za estetiko in likovne spretnosti.

Spoznavajo vse od klasičnih tehnik, kot so risanje, slikanje, tiskanje, grafika in kiparjenje, pa do novejših tehnik, kot sta grafično oblikovanje in animiran film.

od 10. do 18. leta

divider-magenta

Nadaljevalna likovna šola je namenjena za otroke, ki so že obiskovali likovno šolo oziroma imajo že nekaj osnov in izkušenj z ustvarjanjem v različnih likovnih tehnikah.

Otroci bodo na delavnicah nadgradili vse temeljne in napredne tehnike risanja, slikanja in oblikovanja ter spoznali napredne teoretične osnove in koncepte.

Potek tečajev

Tečaji potekajo enkrat tedensko po 2 pedagoški uri, razen v času praznikov in šolskih počitnic. Delavnice potekajo v manjših skupinah do 10 udeležencev, da se lahko dovolj kakovostno posvetimo vsakemu tečajniku posebej, spremljamo njegov napredek in ga usmerjamo.

Termini

OŠ Riharda Jakopiča

divider-blue

ponedeljek

17:00 - 18:30

OŠ Valentina Vodnika

divider-blue

torek

17:00 - 18:30

Nadaljevalna likovna šola

divider-blue

četrtek

15:00 - 16:30

Mentor

divider-magenta
Skender Bajrović

Skender Bajrović

slikar in prof. lik. umetnosti

Skender Bajrović je diplomiral na Pedagoški akademiji v Ljubljani in na Visoki pedagoški akademiji na Reki. Svoja dela je predstavljal na več kot 35 samostojnih razstavah v Sloveniji in tujini, pri čemer se zadnja leta poleg slikanja in kiparjenja ukvarja z raziskovanjem likovnega izražanja v okviru skupinskih instalacij in z združevanjem ter prepletanjem likovnih izdelkov z glasbeno umetnostjo. 

V okviru Likovne šole SAB že 20 let uspešno poučuje otroke in odrasle ter vodi 100 % uspešne priprave na sprejemne izpite. 

WordPress Theme built by Shufflehound. © copyright 2019, Likovna šola SAB, vse pravice pridržane.