icon-hat

Priprave na sprejemne izpite

Za srednje, visoke in višje šole ter fakultete.

divider-blue

Veliko šol in fakultet za vpis zahteva uspešno opravljene sprejemne izpite, med katere spada tudi preizkus likovne nadarjenosti (npr. Srednja šola za fotografijo in oblikovanje, Umetniška gimnazija, Fakulteta za arhitekturo,  Pedagoška fakulteta, Visoka šola za dizajn, Akademija za likovno umetnost itd.).

Ker dobro poznamo zahteve posameznih preizkusov, lahko vsakega tečajnika obravnavamo individualno ter ga načrtno in uspešno pripravimo.

100% uspešna metoda dela

Doslej se lahko v več kot 20-letni tradiciji pohvalimo s 100 % uspešnostjo, kar pomeni, da so vsi naši tečajniki uspešno opravili sprejemne izpite

Naša metoda dela je plod več kot 30 let bogatih izkušenj in praktičnega dela ter dobrega poznavanja zahtev posameznih sprejemnih izpitov. Tako vsakemu tečajniku pripravimo individualen program, prilagojen zahtevam sprejemnega izpita in predznanju. 

Potek skupinskih priprav

Skupinske delavnice potekajo enkrat tedensko po 2 pedagoški uri, razen v času praznikov in šolskih počitnic. Delavnice potekajo v manjših skupinah, da se lahko dovolj kakovostno posvetimo vsakemu otroku posebej, spremljamo njegov napredek in ga usmerjamo. 

Prejel in osvojil bo vso potrebno praktično in teoretično znanje, domače naloge, korekcije in usmeritve. Prav tako sproti spremljamo njegov napredek in prilagajamo program priprav.

Individualne priprave

Če želite intenzivne priprave na sprejemne izpite, prilagojene potrebam in tempu, ki vašemu otroku in situaciji najbolj odgovarja, predlagamo individualne ure. Najprej bomo glede na zahteve sprejemnega izpita in predznanje vašega otroka pripravili natančen individualen program, nato pa se bo mentor, slikar in prof. lik. umetnosti posvetil samo vašemu otroku

Poleg povratnih informacij, korekcij, usmeritev in individualnih domačih nalog bomo sproti natančno spremljali napredek vašega otroka in tempo priprav prilagajali datumu sprejemnega izpita. 

Če želite, da bi se vaš otrok intenzivno pripravljal na sprejemne izpite v strokovnem in konstruktivnem vzdušju,

divider-blue

nam pišite na info@likovnasola.si ali nas pokličite na  051 395 333.

minotaver

Termini

Vsak četrtek

divider-blue

15:00-16:30

Drugi termini

divider-blue

po dogovoru

Umetniški atelje na Brodu v Ljubljani

SKUPINSKE PRIPRAVE NA SREDNJEŠOLSKE PROGRAME

85
na mesec
Članarina se plačuje enkrat mesečno.
V ceno so všteti vsi materiali
Enoletna vpisnina znaša za nove člane 15 €, za tečajnike, ki so v preteklem šolskem letu obiskovali naše tečaje, pa 10 €.

SKUPINSKE PRIPRAVE NA FAKULTETNE IN VIŠJEŠOLSKE PROGRAME

96
na mesec
Članarina se plačuje enkrat mesečno.
V ceno so všteti vsi materiali.
Enoletna vpisnina znaša za nove člane 15 €, za tečajnike, ki so v preteklem šolskem letu obiskovali naše tečaje, pa 10 €.

INDIVIDUALNE PRIPRAVE

55
na pedagoško uro
Možen je zakup večjega števila ur s popustom.
V ceno so všteti vsi materiali.

Mentor

divider-magenta
Skender-Bajrovic

Skender Bajrović

slikar in prof. lik. umetnosti

Skender Bajrović je diplomiral na Pedagoški akademiji v Ljubljani in na Visoki pedagoški akademiji na Reki. Svoja dela je predstavljal na več kot 35 samostojnih razstavah v Sloveniji in tujini, pri čemer se zadnja leta poleg slikanja in kiparjenja ukvarja z raziskovanjem likovnega izražanja v okviru skupinskih instalacij in z združevanjem ter prepletanjem likovnih izdelkov z glasbeno umetnostjo. 

V okviru Likovne šole SAB že 20 let uspešno poučuje otroke in odrasle ter vodi 100 % uspešne priprave na sprejemne izpite. 

WordPress Theme built by Shufflehound. © copyright 2019, Likovna šola SAB, vse pravice pridržane.