icon-hat

Priprave na sprejemne izpite

Za srednje, visoke in višje šole ter fakultete.

divider-blue

Veliko šol in fakultet za vpis zahteva uspešno opravljene sprejemne izpite, med katere spada tudi preizkus likovne nadarjenosti (npr. Srednja šola za fotografijo in oblikovanje, Umetniška gimnazija, Fakulteta za arhitekturo,  Pedagoška fakulteta, Visoka šola za dizajn, Akademija za likovno umetnost itd.).

Ker dobro poznamo zahteve posameznih preizkusov, lahko vsakega tečajnika obravnavamo individualno ter ga načrtno in uspešno pripravimo.

100% uspešna metoda dela

Doslej se lahko v 30-letni tradiciji pohvalimo s 100 % uspešnostjo, kar pomeni, da so vsi naši tečajniki uspešno opravili sprejemne izpite

Naša metoda dela je plod več kot 35 let bogatih izkušenj in praktičnega dela ter dobrega poznavanja zahtev posameznih sprejemnih izpitov. Tako vsakemu tečajniku pripravimo individualen program, prilagojen zahtevam sprejemnega izpita in predznanju. 

Redni tečaj priprav

Skupinske delavnice potekajo enkrat tedensko po 2 pedagoški uri, razen v času praznikov in šolskih počitnic. Delavnice potekajo v manjših skupinah, da se lahko dovolj kakovostno posvetimo vsakemu otroku posebej, spremljamo njegov napredek in ga usmerjamo. 

Prejel in osvojil bo vso potrebno praktično in teoretično znanje, domače naloge, korekcije in usmeritve. Prav tako sproti spremljamo njegov napredek in prilagajamo program priprav.

Intenzivni tečaj priprav

Če vam zmanjkuje časa za priprave, likovni sprejemni izpiti pa so tik za ovinkom, vam predlagamo intenzivni tečaj priprav.

Glede na zahteve sprejemnega izpita in predznanje tečajnikov bomo pripravili natančen program likovnih priprav. Tečajniki bodo sproti prejemali usmeritve, korekcije in domače naloge. V kolikor sprejemni izpiti zahtevajo oddajo likovnih izdelkov, bomo tudi vsakemu tečajniku posebej svetovali pri izboru risb in slik.

Intenzivni tečaji potekajo med zimskimi šolskimi počitnicami.

Če želite, da bi se vaš otrok intenzivno pripravljal na sprejemne izpite v strokovnem in konstruktivnem vzdušju,

divider-blue

nam pišite na info@likovnasola.si, ali nas pokličite na 051 395 333. Na priprave se lahko prijavite tudi preko spletnega obrazca na tej povezavi.

minotaver

Redni termini

Vsako sredo

divider-blue

16:30 - 18:00

prva vaja: 31. januar 2024

Vsak četrtek

divider-blue

15:00 - 16:30

Intenzivne priprave

Zimske počitnice (19.2. - 23.2.2024)

divider-blue

9:00 - 12:00

REDNI TERMIN PRIPRAV (ZA SREDNJEŠOLSKI PROGRAM)

85
na mesec
Članarina se plačuje enkrat mesečno.
V ceno so všteti vsi likovni materiali in orodja.

INDIVIDUALNE PRIPRAVE

55
na pedagoško uro
Možen je zakup večjega števila ur s popustom.
V ceno so všteti vsi likovni materiali in orodja.

INTENZIVNI TEČAJ PRIPRAV - 5 dni

250
celotna delavnica
V ceno so všteti vsi likovni materiali in orodja.

INTENZIVNI TEČAJ PRIPRAV - 1 dan

55
posamezni obisk
V ceno so všteti vsi likovni materiali in orodja.

Mentor

divider-magenta
Skender-Bajrovic

Skender Bajrović

slikar in prof. lik. umetnosti

Skender Bajrović je diplomiral na Pedagoški akademiji v Ljubljani in na Visoki pedagoški akademiji na Reki. Svoja dela je predstavljal na več kot 35 samostojnih razstavah v Sloveniji in tujini, pri čemer se zadnja leta poleg slikanja in kiparjenja ukvarja z raziskovanjem likovnega izražanja v okviru skupinskih instalacij in z združevanjem ter prepletanjem likovnih izdelkov z glasbeno umetnostjo. 

V okviru Likovne šole SAB že 20 let uspešno poučuje otroke in odrasle ter vodi 100 % uspešne priprave na sprejemne izpite. 

WordPress Theme built by Shufflehound. © copyright 2019, Likovna šola SAB, vse pravice pridržane.