icon-pencil-one

Umetniški tečaji

za odrasle

divider-magenta

Želite izboljšati svoje likovne veščine? Pridružite se nam na umetniških tečajih v našem ateljeju! 

Ne glede na vaše predhodno znanje in izkušnje, boste pod vodstvom slikarja, kiparja in prof. lik. umetnosti Skenderja Bajrovića, odkrivali različne tehnike in si pridobili trdne osnove za samostojno ustvarjanje.

Na tečaju boste imeli popolno svobodo pri izbiri motiva in likovne tehnike, med ustvarjanjem pa vas bo spremljal profesor, ki vam bo nudil napotke, usmeritve in korekture.

Na tečaju boste lahko ustvarjali v različnih likovnih tehnikah:

Risanje

divider-blue

Risba nam pomaga pri razvijanju ročnih spretnosti, razumevanju oblikovanja ter raziskovanju in izražanju svoje ustvarjalnosti, kar je ključno za vse oblike likovnega ustvarjanja: slikarstvo, kiparstvo, arhitekturo, grafiko, ipd.

Slikanje

divider-blue

Raznolike slikarske tehnike, od akvarela do olja, akrila in tempera barv, nam omogočajo, da se izrazimo na edinstveni način, saj vsaka tehnika ponuja posebne značilnosti, kot so transparentnost, sijaj, hitrost sušenja, tekstura, ipd.

Grafika

divider-blue

Grafika je likovna tehnika, pri kateri posameznik ustvarja ponavljajoče se vzorce ali slike s pomočjo matric ali plošč, ki se nato odtisnejo na papir, platno ali drugo podlago.

Potek tečajev

Tečaje izvajamo v manjših skupinah in temeljijo na individualnem pristopu. Takšen pristop nam omogoča, da se lahko dovolj kakovostno posvetimo vsakemu tečajniku posebej, spremljamo njegov napredek in ga usmerjamo. Tečaji potekajo enkrat tedensko po 2 uri, razen v času praznikov in šolskih počitnic. 

Termini

Umetniški tečaj - dopoldanski

divider-blue

četrtek

10:00 - 12:00

Umetniški tečaj - popoldanski

divider-blue

četrtek

17:00 - 19:00

UMETNIŠKI TEČAJI (ODRASLI)

96
na mesec
Enoletna vpisnina znaša za nove člane 15 €, za tečajnike, ki so v preteklem šolskem letu obiskovali naše tečaje, pa 10 €.

INDIVIDUALNE URE

55
na pedagoško uro
Možen je zakup večjega števila ur s popustom.
V ceno so všteti vsi materiali.

Mentor

divider-magenta
Skender Bajrović

Skender Bajrović

slikar in prof. lik. umetnosti

Skender Bajrović je diplomiral na Pedagoški akademiji v Ljubljani in na Visoki pedagoški akademiji na Reki. Svoja dela je predstavljal na več kot 40 samostojnih razstavah v Sloveniji in tujini.

V okviru Likovne šole SAB že 30 let uspešno poučuje otroke in odrasle ter vodi 100 % uspešne priprave na sprejemne izpite. 

WordPress Theme built by Shufflehound. © copyright 2019, Likovna šola SAB, vse pravice pridržane.