owl-back

Likovna šola za otroke

od 3. do 15. leta

divider-magenta

V Likovni šoli SAB otroci pod strokovnim vodstvom slikarja in prof. lik. kulture Skenderja Bajrovića v prijetnem in konstruktivnem vzdušju na strukturiran način spoznavajo vse od klasičnih tehnik, kot so risanje, slikanje, tiskanje, grafika, ustvarjanje z glino in kiparjenje, pa do novejših tehnik, kot sta npr. grafično oblikovanje in animiran film.

Metoda dela

V več kot 30 letih tradicije smo razvili unikatno metodo poučevanja, pri čemer otroci tekom tečaja postopoma nadgrajujejo teoretično in praktično znanje ter kompetence, hkrati pa jih usmerjamo k doseganju njihovih najvišjih potencialov.

Otroke usmerjamo, da se strukturirano učijo in čimbolj napredujejo, a jim prepuščamo svobodo, da razvijajo ustvarjalnost, sposobnost odločanja in usmerjeno razmišljanje ter da so končni izdelki na koncu njihovi.

monsterchek

Sodelujemo s priznanimi strokovnjaki

Nekajkrat na leto delavnice vodijo priznani strokovnjaki z različnih ustvarjalnih področij (arhitekti, modni oblikovalci, art direktorji, grafični oblikovalci, kreativni direktorji itd.). Pri tem otrokom predstavijo svoj poklic, uporabno vrednost ustvarjanja in pripravijo zanimive praktične delavnice.

Potek delavnic

Skupinske delavnice potekajo enkrat tedensko po 2 pedagoški uri, razen v času praznikov in šolskih počitnic. Delavnice potekajo v manjših skupinah do 15 otrok, da se lahko dovolj kakovostno posvetimo vsakemu otroku posebej, spremljamo njegov napredek in ga usmerjamo. 

Konec šolskega leta pripravimo javno razstavo izbranih del naših otrok in jim podelimo diplome oz. potrdila o uspešnem zaključku. 

Če razmišljate o tem, da bi tudi vaš otrok ustvarjal v strokovnem in prijetnem konstruktivnem vzdušju,

divider-blue

nam pišite na info@likovnasola.si, ali nas pokličite na 051 395 333. Na tečaj se lahko prijavite tudi preko spletnega obrazca na tej povezavi.

minotaver

Termini

OŠ Riharda Jakopiča

divider-blue

ponedeljek

17:00 - 18:30

OŠ Valentina Vodnika

divider-blue

torek

17:00 - 18:30

SKUPINSKA SREČANJA

49
na mesec
Članarina se plačuje enkrat mesečno.
V ceno so všteti vsi materiali
Enoletna vpisnina znaša za nove člane 15 €, za tečajnike, ki so v preteklem šolskem letu obiskovali naše tečaje, pa 10 €.

INDIVIDUALNE URE

55
na pedagoško uro
Možen je zakup večjega števila ur s popustom.
V ceno so všteti vsi materiali.

Mentorja

divider-magenta
Skender-Bajrovic

Skender Bajrović

slikar in prof. lik. umetnosti

danijela-bajrovic

Nela Petek Bajrović

magistrica pomoči z umetnostjo, vzgojiteljica za dodatno strokovno pomoč

WordPress Theme built by Shufflehound. © copyright 2019, Likovna šola SAB, vse pravice pridržane.