icon-palette

Likovna šola

za otroke - nadaljevalna

divider-blue

Nadaljevalna likovna šola je namenjena otrokom, ki že obiskujejo likovno šolo oziroma imajo nekaj osnov in izkušenj z ustvarjanjem v različnih likovnih tehnikah.

 

Otroci na delavnicah nadgrajujejo svoje likovno znanje in spoznavajo vse temeljne in napredne likovne tehnike. Poleg praktičnih nalog, njihovo likovno znanje krepimo tudi s teoretičnimi osnovami in koncepti likovne umetnosti.

Ustvarjalno in teoretično

Otroci bodo na delavnicah spoznali tako osnovne kot napredne likovne tehnike, kot so risanje, slikanje, grafika, kiparstvo, oblikovanje in podobno.

 

Hkrati bodo spoznavali teoretične temelje likovne umetnosti, kot so barvna teorija, kompozicija in perspektiva, pa tudi različne zvrsti umetnosti in oblikovanja, kot so ilustracija, arhitektura, grafično oblikovanje, itd.

Potek delavnic

Skupinske delavnice potekajo enkrat tedensko po 2 pedagoški uri, razen v času praznikov in šolskih počitnic.

 

Tečaji potekajo v manjših skupinah in temeljijo na individualnem pristopu. To pomeni, da program sproti prilagajamo glede na znanje in zmožnosti otroka ter ga usmerjamo v skladu z njegovim napredkom. 

 

Konec šolskega leta pripravimo javno razstavo izbranih del naših otrok in jim podelimo diplome oz. potrdila o uspešnem zaključku. 

Če razmišljate o tem, da bi tudi vaš otrok ustvarjal v strokovnem in prijetnem konstruktivnem vzdušju,

divider-blue

nam pišite na info@likovnasola.si, ali nas pokličite na 051 395 333. Na tečaj se lahko prijavite tudi preko spletnega obrazca na tej povezavi.

minotaver

Termini

Vsak četrtek

divider-blue

15:00 - 16:30

Umetniški atelje na Brodu

SKUPINSKA SREČANJA

85
na mesec
Članarina se plačuje enkrat mesečno.
V ceno so všteti vsi materiali

INDIVIDUALNE URE

55
na pedagoško uro
Možen je zakup večjega števila ur s popustom.
V ceno so všteti vsi materiali.
WordPress Theme built by Shufflehound. © copyright 2019, Likovna šola SAB, vse pravice pridržane.